Avansat

Termeni și condiții

Generalități

Utilizatorii acestui site sunt sfătuiți să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare.
Termenii și condițiile generale se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către S.C. ZEN PHARMA S.R.L. prin intermediul site-ului www.zenpharma.ro către Cumpărător.
În cuprinsul acestui document se vor face referire la următorii termeni, înțelesul lor fiind specificat mai jos:
Cumpărător - persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
Vânzător - societatea comercială S.C. ZEN PHARMA S.R.L. cu sediul în localitatea Târgu-Mureș, Județul Mureș, Str. Nicolae Grigorescu, nr.33, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J26/393/2010, CUI RO27059328.
Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
Comandă - un document electronic ce se interpretează ca formă de comunicare între Vânzător si Cumpărător.
Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplică site-ului www.zenpharma.ro serviciilor și conținutului acestuia. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați "Termenii și Condițiile" noastre.

Obligații la înregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.zenpharma.ro, vă obligați să încărcați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum este cerut în formularul de înregistrare.
Daca veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. ZEN PHARMA S.R.L. își rezervă dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră de pe site-ul www.zenpharma.ro.

Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele, ofertele și serviciile sunt oferite în limita stocului disponibil. De aceea, fiecare comandă va fi confirmată telefonic sau prin email inițiat de către consultatul nostru. S.C. ZEN PHARMA S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care produsul/serviciul solicitat dispare din oferta curentă a furnizorului, cumpărătorul fiind informat telefonic sau prin email de către consultantul nostru. Cumpărătorul care a plătit online va primi înapoi în cont suma aferentă respectivei comenzi.
Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori (culoare, accesorii, aspect etc.). S.C. ZEN PHARMA S.R.L. depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor ce apar pe site, dar societatea nu răspunde pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs, cumpărătorul fiind anunțat în cel mai scurt timp despre eroarea apărută de către consultantul nostru. S.C. ZEN PHARMA S.R.L. nu răspunde de eventualele defecțiuni/neconcordanțe ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. ZEN PHARMA S.R.L. oricărui client în cazul nelivrării, a livrării necorespunzătoare sau în orice altă situație ce poate interveni, este valoarea sumei încasate de SC ZEN PHARMA SRL de la acest client pentru produsele comandate.

Desfășurarea procesului de vânzare

Confirmarea comenzii de către S.C. ZEN PHARMA S.R.L. atrage după sine acceptarea completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii este completă atunci când se înregistrează o confirmare a cumpărătorului prin email sau prin telefon. Astfel, contractul intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către S.C. ZEN PHARMA S.R.L. Prezentele Termene și Condiții vor sta la baza contractului astfel încheiat.

OBIECTUL CONTRACTULUI îl constituie produsele/serviciile pentru care cumpărătorul și-a exprimat dorința de a le achiziționa generând o comandă pe site-ul www.zenpharma.ro confirmată ulterior de către societatea SC ZEN PHARMA SRL.

PREȚUL CONTRACTULUI este cel menționat pe site. S.C. ZEN PHARMA S.R.L. își rezervă dreptul să modifice prețul afișat pe site fără preaviz. Astfel, societatea notifică faptul că pot exista anumite neconcordanțe sau erori apărute în domeniul virtual care nu au putut fi controlate de societate. Cumpărătorul va fi informat asupra prețului corect.
Prețurile includ TVA și orice alte taxe.

COMANDA PE SITE

Dupa ce ați navigat pe site și ați adăugat în Coș produsele dorite în cantitatea dorită veți apăsa Finalizează comanda. Puteți finaliza comanda ca Vizitator, fără cont de utilizator sau puteți creea un cont unde veți completa formularul cu datele dumneavoastră, datele de facturare și cele de livrare. Dacă doriți livrarea la o adresă diferită de adresa de facturare completați căsuța aferentă. Odată creat contul, de fiecare dată când veți accesa site-ul, vă veți autentifica prin opțiunea Autentificare.

Confirmarea comenzii de către societate se consideră validă după confirmarea telefonică sau prin email a cumpărătorului. Procesarea comenzii poate dura 24-48h zile lucrătoare.

Metoda de livrare: se poate opta pentru livrare prin Fan Curier, DPD sau prin Poșta Română. De asemenea, există și varianta de ridicare a comenzii din punctul nostru de lucru din Târgu-Mureș, Str. Aleea Carpați, nr.57. Pentru coletele ce depășesc suma de 200 lei nu se va percepe taxă de transport.

Metoda de plată:
- ramburs, la ridicarea coletului;
- virament bancar;
- ordin de plată/online banking în contul societății deschis în Târgu Mureș, la Banca Transilvania RO60BTRL02701202R86512XX;
- în incinta farmaciei, numerar sau cu card, în cazul în care se optează pentru ridicarea personală a comenzii.

Returnarea produselor

Conform OG 34/2014
"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".
Returnarea produselor parafarmaceutice: cumpărătorul poate returna produsele parafarmaceutice în ambalajul original în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea coletului, fără penalități sau invocarea vreunui motiv. Cheltuiala va fi suportată de cumpărător, iar produsele returnate trebuie să includă ambalajele originale și să nu aibă semne vizibile de folosință.
PRODUSELE FARMACEUTICE NU SE RETURNEAZĂ. Consumatorul nu poate denunța unilateral contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele (de exemplu: pompe sân, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, căni bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere și sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc.), OTC-uri (care necesită condiții speciale de depozitare).
Produsele ce urmează a fi returnate trebuie să nu fie purtate, folosite, uzate și trebuie să fie returnate cu ambalajul intact/nedeteriorat. Nu vom rambursa valoarea produselor daca sunt deteriorate din cauza ambalării necorespunzătoare.
Dacă în cursul inspecției vizuale se constată eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat să nu utilizeze produsul în scopul în care a fost achiziționat, acesta urmând a fi returnat în ambalajul original împreuna cu factura fiscală și toate celelalte documente (manual utilizare, garanție). Returnarea contravalorii se realizează după îndeplinirea tuturor procedurilor legale.
Comenzile ridicate de la sediile noastre nu intră sub incidența legii comerțului electronic (Legea nr. 365) și astfel nu se pot returna (se consideră ca au fost acceptate întrucât pot fi vizualizate, verificate)!

Rambursarea fondurilor

Rambursarea fondurilor se face în contul Cumpărătorului în termen de 14 zile de la primirea returului de către societate. Suma înapoiată include NUMAI PREȚUL PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE RETURNATE, fără taxele de transport.

Răspunderea societății

Vânzătorul nu va fi responsabil pentru orice fel de daune în situația în care acestea sunt cauzate de nerespectarea prezentelor termene și condiții/CONTRACTULUI și celorlalte instrucțiuni menționate pe site. Vânzătorul NU va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.

Forța Majoră

Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

Jurisdicția

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

Politica de confidențialitate

S.C. ZEN PHARMA S.R.L. își asumă protecția datelor cu caracter personal și își asumă răspunderea de a nu transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și le vor folosi în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia, cum ar fi evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite, dar nu numai.
Prin înscrierea pe site și completarea datelor personale, utilizatorii declară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a societății și își dau acordul expres și neechivoc ca informațiile să fie utilizate în scopul:
- activității de marketing prin primire de mesaje de informare sau comerciale (promoții, oferte, mesaje publicitare și de marketing)
- informării non-comerciale/ administrative
- participarea la concursuri, promoții
- statistici interne pentru îmbunătățirea serviciilor oferite
- cercetări de piață
Site-ul nostru www.zenpharma.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.zenpharma.ro poate opta pentru dezabonarea de la newsletter, accesând contul utilizatorului.
În cazul plăților online, procesarea datelor de card se face pe serverele furnizorilor de plăți, iar S.C. ZEN PHARMA S.R.L. nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizați site-ul vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau va fi incorectă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără echivoc termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.