Avansat

Politică de confidențialitate

S.C. ZEN PHARMA S.R.L. își asumă protecția datelor cu caracter personal și își asumă răspunderea de a nu transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și le vor folosi în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia, cum ar fi evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite, dar nu numai.
Prin înscrierea pe site și completarea datelor personale, utilizatorii declară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a societății și își dau acordul expres și neechivoc ca informațiile să fie utilizate în scopul:
- activității de marketing prin primire de mesaje de informare sau comerciale (promoții, oferte, mesaje publicitare și de marketing)
- informării non-comerciale/ administrative
- participarea la concursuri, promoții
- statistici interne pentru îmbunătățirea serviciilor oferite
- cercetări de piață
Site-ul nostru www.zenpharma.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.zenpharma.ro poate opta pentru dezabonarea de la newsletter, accesând contul utilizatorului.
În cazul plăților online, procesarea datelor de card se face pe serverele furnizorilor de plăți, iar S.C. ZEN PHARMA S.R.L. nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizați site-ul vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator.